cookie

YouBio

Hvis du gerne vil leje film online kommer du ikke uden om YouBio. YouBio er en af de nyeste streaming tjenester i Danmark, men er bestemt også en af de mest populære løsninger.

På trods af minimal markedsføring af YouBio, har YouSee alligevel formået at få mange tusinde danskere til at elske YouBio. YouBio kan alt det som alle streamingtjenester kan – og meget mere. Det er med andre ord, en moderne streaming tjeneste, med rigtig mange muligheder.

YouBio – Nye film og serier online

Det kan godt være at YouBio ikke har det største udvalg af film og serier, men til gengæld ved de hvad service og kvalitet er.
Lad os tage et eksempel. Netflix har mange flere film og serier end YouBio, men hvad hjælper det, når det er titler der er over et år gamle? YouBio udbygger stille og roligt deres sortiment, og i stedet for at tage gamle serier og film ind, har de stor fokus på at tilføje premiere film og serier.

Helt nye film og serier der bliver kombineret med YouBios smarte system og HD kvalitet, gør at det bliver til en oplevelse i særklassen. YouBio har virkelig forstået at holde fokus på kvalitet fremfor kvantiet.

Film og serier på dit fjernsyn med plus boksen

I stedet for at lave halve løsninger med AirPlay og HDMI kabler, har YouBio igen haft stor fokus på kvaliteten.

YouSee plus kunder en den såkaldte ’Plus boks’, som giver plus kunderne mulighed for at tage ekstra kanaler og ekstra funktioner. Men da YouBio blev introduceret valgte man at lave en App på plus boksen, hvor man kunne se film på YouBio.

Men det er ikke det hele, for du kan selvfølgelig se YouBio andre steder end på fjernsynet.

YouBio har lavet nogle en rigtig flot app til iOS (iPhone og iPad), samt Android. Med appen kan du se dine yndlings film og serier – uanset hvor henne i verden du befinder dig. Appen koster selvfølgelig ikke ekstra. Alt er inkluderet i den faste abonnementspris.

Du kan selvfølgelig også se YouBio på din computer.

Udvalget af film og serier på YouBioDer er ingen tvivl om at YouBio er den streamingtjeneste der har flest premierefilm. Film som Ice Age 4, Skyfall, Dicte og mange andre, udkom allerede en måned efter at de blev vist i biograferne.

Udover premierefilm, så har YouBio selvfølgelig også meget andet. YouBio er ejet af YouSee, hvilket gør at YouBio har stor fokus på at ramme hele den danske familie. Der er noget til enhver person. Om man er ung, gammel, tyk eller tynd – der er noget for alle! [cleveryoutube video=”http://www.youtube.com/watch?v=6kw1UVovByw” vidstyle=”1″ pic=”” afterpic=”” width=”” starttime=”” endtime=”” caption=”Skyfall Trailer” showexpander=”off” alignment=”right” newser=””]

Herunder et udpluk af nogle af de populære film på YouBio:

  • Skyfall var 2013 store hit – hvert fald for dem der kan lide action og James Bond. Skyfall var som sagt et stort hit i 2013 – og allerede efter 21 dage efter den officielle udgivelse i Danmark, blev den tilgængelig på YouBio – som den første streaming tjeneste i Danmark.
  • Fast and furious 5. Filmen handler ligesom de foregående Fast and furious film, om biler, damer og racerløb. Intet mindre.Filmen skal opleves i HD kvalitet og med HD lyd – og det er YouBio med til at give dig. Der er selvfølgelig også at finde de andre Fast and furious film på YouBio.
  • Superman 5 Der er selvfølgelig også en masse actionfilm og science-fiction film – blandt andet Superman filmene. Det er værd at nævne at YouBio har sat ekstra høj kvalitet på udvalgte actionfilm, for at man kan få det fulde udbytte af filmen – dette gælder blandt andet de populære Superman film. [cleveryoutube video=”http://www.youtube.com/watch?v=hzixp8s4pyg” vidstyle=”1″ pic=”” afterpic=”” width=”” starttime=”” endtime=”” caption=”Ice Age 4 Trailer” showexpander=”off” alignment=”right” newser=””]
  • Ice Age 4 Hvis der er børn i din familie (eller hvis du selv elsker tegnefilm), har du ikke kunnet komme udenom Ice Age 4 filmen. Filmen blev udgivet i starten af 2013 og kom hurtigt ind på YouBio. Filmen handler som de andre Icae Age film om den store mammut, dovendyret og tigeren/løven, som drager ud på ’eventyr’. De bliver jagtet af sørøvere, havmonstre – og sågar en hel masse fisk. Uden tvivl den bedste Ice Age film – med massere af action!
  • Sover Dolly på ryggen Uden tvivl en af de mest populære danske film i nyere tid. En film der er instrueret af Hella Joof og som har Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen, er et selvsagt hit. Det gælder også denne film.

En film som kan opleves i HD kvalitet – på din iPad, smartphone, computer eller dit fjernsyn.

Det var bare få af de premierefilm som YouBio har at byde på. Husk på at YouBio har et stort udvalg af film og serier – og der kommer hele til nye til!

Prøv YouBio nu – resten af måneden for 0 kroner!

YouBio kører pt. med et stort tilbud, hvor du kan prøve YouBio resten af måneden for 0 kroner. Du bliver ikke bundet til noget.

Hvorfor ikke gribe muligheden og få prøvet YouBio af, nu hvor det ikke koster noget resten af måneden? Så kan du se med dine egne øjne, alle de premierefilm og serier som YouBio har at byde på.

YouBio er uden tvivl nutidens – og fremtidens streamingtjeneste. YouBio er moderne, et glimrende udvalg af film og serier – og ikke mindst, billigt!