cookie

Video on demand

Video on demand (i daglig tale kalder streaming tjenester) vokser med kolossal fart, og der er ingen tvivl om at Video on demand er fremtiden.

Der findes rigtig mange streaming tjenester, og derfor kan det være svært at orientere sig. Hvilken tjeneste passer til mit behov? Hvilken tjeneste er billigst? Hvilken tjeneste er bedst anmeldt? Gem alle dine spørgsmål, for her i artiklen vil vi skrive et par ord om de populæreste streamingtjenester, så du forhåbentligt kan danne dig et overblik over markedet.

Vi har valgt at skrive et par ord om: TV2 Play, Viaplay, Netflix og YouBio. Det er uden tvivl de markedsledende streamingtjenester her i Danmark, så derfor er det naturligt at vores valg faldt på dem.

De populære video on demand tjenester i Danmark

Lad os tage dem fra en ende af, så du kan danne dig et overblik over markedet.

TV2 Play Hvis du ser meget TV2 eller bare godt kan lide nogle af programmerne på TV2s kanaler, er TV2 Play helt sikker noget for dig. På TV2 Play er der efterhånden et stort arkiv af primært serier og dokumentarer, som man aldrig kan nå at få set på et år – eller to. Der er simpelthen altid en god serie at tage fat på. Derudover er der ofte snigpremiere på mange af TV2s programmer som fx: Danmark ifølge Bubber, Dagens Mand, Operation X, osv.

Viaplay Hvis du er til reality, sport og film er Viaplay noget for dig. På Viaplay kan du se hundredevis af Reality serier – alt fra Paradise Hotel til Gustav og Linse på udebane. Viaplay er kendt for reality men de har også et stort udvalg af film og sågar en sports-sektion, med over 70 live-transmissioner om ugen!

YouBio TDC lancerede i efteråret 2012 deres moderne streamingtjeneste YouBio, som hurtigt gik hen og blev et folkehit. Med TDC’s store kundedatabase fik YouBio hurtigt mange tusinde medlemmer, og blev en succes fra start af. YouBio har rigtig stor fokus på film, hvilket man tydeligt kan se i deres sortiment. Man kan sågar se alle de premierefilm som man overhovedet har lyst til – uden at betale ekstra!

Netflix Vi runder hårdt af. Du har sikkert hørt om Netflix ikke? Streaming tjenesten der har enorm succes, i stort set alle de lande som det er lanceret i. Netflix har blandt andet været en medvirkende årsag til at Blockbuster er gået konkurs i USA. Med Netflix får du uden tvivl det største udvalg af film og serier – på din smartphone, tablet, computer, Playstation 3 & 4, samt på dit Apple TV. Der er mulighed for en måneds gratis prøveperiode – uden binding.

Som du kan se er der mange video on demand tjenester på markedet. Vi håber at du har fået et bedre overblik over situationen, således at du nu kan beslutte dig. Hvis du ikke har besluttet dig kan du læse videre her på siden, hvor vi har skrevet anmeldelser af alle de populære streamingtjenester.

Ofte stillede spørgsmål om Video on demand tjenester

For nogle er streamingtjenester en hel ny verden, så derfor har vi til slut svaret på nogle af de ofte stillede spørgsmål vi modtager.

Kan man se alle de film og serier man vil? Ja, det kan du. Du betaler ofte en gang om måneden og så får du adgang til det du har købt (som i langt de fleste tilfælde er alle film og serier).

Kan man opsige sit abonnement? Vi kan med sikkerhed sige at du altid kan opsige dit abonnement, hvornår du end ønsker det. Hvis du tager imod et af tilbuddene og en gratis prøveperiode, skal du blot huske at afmelde dit abonnement inden der er gået en måned – ellers trækkes pengene automatisk fra din konto.

Kan flere mennesker bruge min konto? Ofte tillader streaming tjenesterne at du kan logge ind fra 5 enheder – i alt. Det kunne fx være fra: 2 computere, en smartphone, en tablet og et Apple TV. Vi anbefaler ikke at du deler din konto med andre, da det kan ødelægge dine ’anbefalede film og serier’-kategorier.