cookie

Viaplay

ViaplayHvis du er vild med reality, serier, og film, er Viaplay helt sikkert noget for dig.

Viaplay var en af de første streaming tjenester i Danmark, hvor du før i tiden hede ’Viasat on demand’. Det er en af de mest simple streaming tjenester der overhovedet findes, og Viaplay har også et af de største udvalg af film og tv i Danmark.

Med Viaplay kan du se alle de serier, film og sports begivenheder, som du overhovedet orker. Der er sågar udviklet Apps til både iOS og Android – som er 100% gratis at hente og anvende (mod at du har et abonnement).

Viaplay er med andre ord en af de mest stabile og simple streaming tjenester – og det virker!

Viaplay er kongen af reality TV i Danmark

TV3 Danmark er uden tvivl kongen af reality, da det er den eneste kanal der sender reality – året rundt. Viaplay og TV3 Danmark er ejet af Viasat, og netop derfor kan man finde næsten alle programmerne fra TV3, TV3 Puls og TV3 Plus på ViaPlay.

Viaplay er den eneste streaming tjeneste der har mange danske reality programmer. TV2 Play kan godt være en lille udfordrer, men de har langt fra lige så meget reality som Viaplay.

Viaplay har blandt andet følgende reality serier at byde på:

Paradise hotel er en serie som kører over 3 måneder, hvor 10-12 unge mennesker tjekker ind på et hotel i Mexico, hvor det uge for uge handler om at overleve på hotellet. Den med ingen partner ryger hjem.

Luksusfælden er et program for både unge og ældre mennesker, som hjælper forskellige danskere med at få styr på deres økonomi. Et meget populært program, som selvfølgelig er at finde på Viaplay.

Robin Ekspeditionen er en gammel serie, men TV3 har endelig genoptaget serien og laver nye sæsoner hvert år. På Viaplay kan du se alle sæsonerne – lige fra sæson 1 til den nyeste sæson.

Desperate House Wires er en serie for specielt kvinderne, som handler om en flok desperate kvinder der er ude efter det perfekte liv – men der kommer altid et eller andet i vejen.

Sommer i Sunny Beach er en 100% reality serie, som handler om unge mennesker der tager til Sunny Beach i Bulgarien og drikker sig i hegnet – i bogstaveligste forstand. En serie som næsten alle unge mennesker følger med i.

Der er selvfølgelig mange flere reality serier på Viaplay.

For at du ikke skal tro at der kun er reality på Viaplay, bliver vi nødt til at nævne, at der selvfølgelig også er en sports-sektion.

I sports-sektionen kan du se alt muligt sport, hvad end det gælder fodbold eller håndbold. Der er noget for enhver smag – hver eneste dag. Viaplay har over 70 live sportstransmissioner om dagen, hvilket er med til at gøre Viaplay til Danmarks største streaming leverandør af sports begivenheder.

Stort udvalg af film og serier

Viaplay har et rigtig stort udvalg af film og serier, og der er ingen tvivl om, at man aldrig kan nå at få set alle film og serier på Viaplay.

Selvom der er et enormt udvalg af serier, er der selvfølgelig også et rigtigt stort udvalg af film.

Her er nogle af filmene på Viaplay:

Men In Black 3 er en meget populær film med Will Smith i hovedrollen, hvor han sammen med sin kollega, Agent K, skal bekæmpe rumvæsner og andre mærkelige monstre. Filmen er rost til skyerne af anmelderne!

Spiderman Hvis man kan lide en kombination af superhelte, action og overnaturlige kræfter, er spideman filmen helt sikkert noget for dig. Spiderman filmen har vundet adskillige priser og var en af de største film i 2012 og 2013.

Der er flere tusinde film på Viaplay, så der er helt sikkert noget du kan lide. Der er alt fra Adam Sandler til Miley Cyrus.

Viaplay abonnement

Nu har vi været godt rundt omkring Viaplay, men hvorfor skal du egentligt vælge at købe et abonnement hos Viaplay?

Det er der mange gode grunde til, og af simple årsager kan vi simpelthen ikke sige dem alle – det vil tage alt for lang tid. Men vi vil da gerne fremhæve et par punkter. For kun 79 kroner om måneden kan du se alle de film (premierefilm – !!) og serier som du overhovedet orker – på din computer, tablet, smartphone, og Playstation.

Hvis du er i tvivl om du skal investere i et abonnement hos Viaplay, kommer vi nu med bomben der afgør’ dig valg.

Der er pt. mulighed for at du kan få et måneds gratis abonnement hos Viaplay, uden at du skal binde dig til noget som helst. Du kan sågar oprette dit abonnement og opsige det med det samme bagefter – og stadigvæk have din gratis prøveperiode.

Viaplay giver en hel måned gratis, fordi de ved, at de fleste vælger at købe et abonnement. Viaplay er virkelig en af Danmarks mest suveræne streaming tjenester – med et stort udvalg af film, serier, og sport.

Viaplay