cookie

TV2 Play

 

Der er ingen tvivl om at TV2 har lavet en stor succes, da de lavede TV2 Sputnik
om til TV2 Play. TV2 Play er en online streaming tjeneste, hvor man kan se tusindevis af film, serier, og dokumentarer – for et lille beløb om måneden.

I denne artikel kan du læse meget mere om TV2 Play, hvad det er, hvor stort udvalget er, og hvorfor man skal vælge TV2 Play fremfor – fx: Netflix eller YouBio.

TV2 Play er ikke mere end et par år gammelt, men før det havde TV2 også en ’video on demand’-tjeneste, som de kaldte Sputnik. Sputnik og TV2 Play er stort set det samme – den eneste forskel er dog bare at TV2 Play har et meget større udvalg af film og serier, samt en masse nye og brugbare funktioner.

Hvad kan man se på TV2 Play?

Selvom TV2 Play ser meget simpelt ud, så er der alligevel rigtig mange ting man kan se. Herunder har vi lavet en liste med de ting som du kan foretage dig med et abonnement hos TV2 Play.

TV2 – hovedkanalen. På TV2 Play kan du se alt fra hovedkanalen, hvad end det gælder Danmark ifølge Bubber eller Gordon Ramsays Kitchen Nightmares. TV2 Har noget for enhver sjæl, hvad enten man er til krimi, premierefilm, reality, eller madlavningsprogrammer.

TV2 Zulu Du kan se alle TV2s kanaler live – og gense alle programmerne der vises på kanalerne. Dette gælder selvfølgelig også for TV2 Zulu, som er en kanal der henvender sig til de unge mennesker. På TV2 Zulu vises der ofte film (komedier) og comedy.

TV2 News Selvom dette er en lidt speciel kanal i det at der bliver vist nyheder 24 timer i døgnet, kan man selvfølgelig også følge med live fra TV2 Play. Ligeledes kan man også finde nogle af magasinerne fra TV2 News på TV2 Play – som fx 1240k, Mogens & Kristiansen, og alle de andre.

TV2 Charlie Selvom streaming tjenester hovedsageligt ikke henvender sig til ældre mennesker, kan man altså sagtens se Charlie. Charlie viser ofte en masse programmer for ældre mennesker, hvilket ofte er ’’Spørg Charlie’’, gammeldags’ film, og fællessang.

TV2 Film En meget spændende kanal når det kommer til TV2 Play. Som med alle de andre kanaler kan du selvfølgelig følge med live, men du kan også gense alle de film som bliver vist. Filmene løber ingen steder, i modsætningen til live-transmissionen. Alt der bliver sendt på kanalerne bliver gemt på TV2 Play. Smart, ikke?

TV2 Fri Det er deres nye guldfugl, hvis de selv skal sige det. TV2 Fri har fået stor succes blandt ældre mennesker, og kanalen (og alle programmerne) er selvfølgelig også at finde på TV2 Play.

Udover at du kan gense programmerne fra alle TV2s kanaler, kan du også se premierefilm som endnu ikke er blevet vist på tv – helt eksklusivt!

Hvorfor skal man købe et abonnement hos TV2 Play?

Selvom streaming tjenesten ikke har mange år på bagen, så har de alligevel rigtig meget at tilbyde.

Gennemudviklede applikationer.

Når man har et abonnement kan man ganske gratis downloade en applikation til iOS og til Android. Applikationen er virkelig gennemarbejdet og giver adgang til alt det, som du finder på computeren. Applikationen fejler aldrig – og den er som sagt, fuldstændig gratis at downloade (kræver selvfølgelig TV2 Play abonnement).

En meget billig pris.

TV2 Play har en fast lav pris, som giver adgang til alle film, serier, live dækning af TV2’s kanaler og meget mere. Der er så meget at man aldrig kan nå at få set alt. Et virkelig stort udvalg – til enhver smag.

TV2 Play har mange features og vi anbefaler at du selv tager et kig på det. Vi kan ikke beskrive det lige så godt, som hvis du selv tager et kig på det.

Der findes 4 forskellige abonnementer til forskellige priser, som gør at du ikke skal betale for noget, som du ikke gider at se. Det er simpelt og det er nemt!

Prøv nu – 0 kroner den første måned

Langt de fleste streaming tjenester kører et tilbud af en eller anden art, hvor man ofte kan få lidt rabat i den første måned.

Men sådan er det ikke her. I lang tid har TV2 Play kørt med at man kan få adgang til ’On demand’-pakken (det ’normale’ abonnement), helt gratis i den første måned. De har kørt med tilbuddet i rigtig lang tid og alt tyder på at de fortsætter med dette gode tilbud.

Du kan afmelde dig til enhver tid, uden at der bliver trukket en krone fra din konto.