cookie

Se film online

Det er i de sidste par år blevet meget populært at se film online. I denne artikel forklarer vi dig lidt mere om det at se film online, samt hvilke streamingtjenester der findes på det danske marked.

Det at se film online skal vi lige have helt på plads hvad betyder, så vi ikke misforstår hinanden. Man kan se film online på flere måder, men der er kun en måde der er lovlig: og det er at streame det de såkaldte ’streamingtjenester’. Glem alt om piratkopiering – det er ikke lovligt og det er ikke nødvendigt med de laver priser i video on demand branchen.

Se film online på nettet

TV udbyderne bliver nødt til at lave vildere og vildere tv programmer for at fastholde seerne. Der er ingen tvivl om at tv branchen er i frit fald, for selvom vi ser mere tv end aldrig før, er der flere og flere af os der går over til streaming af film og serier.

Streaming af film betyder, at man ser film online via. en elektronisk enhed – fx i form af en computer, tablet eller smartphone.

Streaming markedet er et marked i vækst, og allerede efter få år med fokus på markedet, er der rigtig mange internationale spillere på det danske marked. Her i Danmark er Netflix blandt andet en af de mest populære streamingtjenester. Under Netflix kommer tjenester som Viaplay, TV2 Play, HBO Nordic og Youbio.

Som du kan se findes der rigtig mange tjenester og det handler derfor om at finde den helt rigtige tjeneste.

Vi kan ikke anbefale en online streaming tjeneste til dig, da det afhænger af hvilke programmer du er til, samt hvad dit egentlige behov er. Vi har dog været så venlige at lave en hurtig liste, samt et par hurtige ord om de populære streaming udbydere her i Danmark, så du kan danne dig et hurtigt overblik over markedet.

Netflix Denne tjeneste behøver vel ikke at have en yderligere introduktion, for du har formentligt allerede hørt om den en masse steder – blandt andet i en masse reklamer i fjernsynet, radioen, m.v. Netflix er den streaming udbyder der har det største udvalg af film og serier i Danmark.

Viaplay er kongen af reality og langt de fleste serier på Viaplay er reality serier. Viaplay arbejder sammen med TV3 Danmark, hvilket betyder at Viaplay har stort set alle de programmer som er på TV3, TV3+ og TV3 Puls. Reality, film og sport. Enkelt!

TV2 Play Behøver denne tjeneste at have mere introduktion? Hvis du godt kan lide TV2s programmer er denne tjeneste helt sikkert noget for dig. TV2 Play har et stort udvalg af serier, dokumentarer, og en masse premierefilm.

Det var nogle af de populæreste streamingtjenester i Danmark.

Hvis du vil vide mere om det at se film på nettet, så gør du klogt i at kigge rundt på vores side. Vi har en masse tekster om streaming tjenester, at se film online og meget mere.