cookie

Netflix

Hvis du elsker at se film og serier, er Netflix uden tvivl den rigtige streaming tjeneste for dig.

Netflix kan du se film og serier, lige når det passer dig. Du kan se film på din smartphone, computer og sågar på din tablet. Med et abonnement hos Netflix kan du se tusindevis af film og serier – overalt, så længe du har en smartphone, computer eller tablet med dig.

Netflix er uden tvivl Danmarks største streaming tjeneste, med mere end 5.000 titler. Netflix er stadig forhåndsvist nyt her i Danmark, og derfor er hele sortimentet af film og serier heller ikke udviklet endnu. Netflix USA har over 50.000 titler og alt efter hvad Netflix har udtalt, så vil der også komme mange flere titler til Netflix Danmark – alt fra premiere film til komiske serier.

Hvis man skal have et abonnement til at se film og serier, er det uden tvivl Netflix du skal prøve kræfter med. De giver endda 1 måneds gratis medlemskab.

Hvilke film og serier er der på Netflix

Der er som sagt rigtig mange film og serier, men hvad gør det, hvis de ikke er gode? Dette bliver heldigvis ikke aktuelt, for Netflix har film og serier til enhver smag. Herunder har vi nævnt nogle af de populære film og serier på Netflix.

Breaking Bad er en stor amerikansk serie, med intet mindre end 5 sæsoner. En naturvidenskabslærer ved navn Walt og hans kone, Jesse, sælger metaamfetamin. Undervejs støder de på store udfordringer, hvor de blandt andet skal skaffe adskillige lig af vejen.

Dexter er en amerikansk serie med hele 4 sæsoner. Dexter arbejder for politiafdelingen hvor han er boldstænksanalytiker, hvor han kommer ud for nogle besynderlige ting. Glemte jeg at sige at Dexter også er morder? De eneste han slår ihjel, er bare andre mordere.

Prison Break er en meget spændende serie, hvor man følger hovedpersonen, Michael, igennem hele hans liv i fængslet. Prison Break handler om at Michael skal bryde ud af fængslet, men noget går helt galt. Der bliver snakket om henrettelser, den elektriske stol, sygeafdelingen, og vice bormesteren. Priseon Break er en ægte amerikansk komedie, som man ikke kan stoppe med at se. Der er spænding igennem alle 4 sæsoner!

How I Met Your Mother En fræk og komisk serie, hvor man gennem 8 sæsoner følger hovedpersonen, Ted. Ted får hele tiden flashbacks som kan fortæller sine børn – som er godt trætte af alle de flashbacks som Ted giver. Ted fortæller altid hvordan han mødte sin kone – altså børnenes mor. En fantastisk serie som kan streames i HD på Netflix.

Californication En familiefar som er romanforfatter, gør denne serie til noget helt specielt. I serien følger man romanforfatteren som kæmper med skriveblokeringer og derfor må han ty til andre ting – som narko, sprut og sex. Han kæmper desperat for at gøre sin familie lykkelig, men måske er der en ting der står i vejen for den lykkelige familie: ham selv. En fantastisk serie med Tom Kapinos i hovedrollen.

Det var blot 5 fantastiske serier fra Netflix’ store udvalg indenfor film og serier. På Netflix kan du finde en hel masse serier, hvad end det skal være amerikanske eller danske. Du kan finde alt indenfor serier: Rita, 24 timer, Lost, The Walking Dead og Modern Family og mange flere. Her er kun et lille udpluk af hvad du kan finde på Netflix Danmark:

Anden på coke
Batman Begins
Big Fish
Blue Mountain State
Catch me if you can
Contagion
Festen
Flammen og Citronen
House of cards
Iron Sky
Klovn
Mad Men
Memento
Mission Impossible
Pusher
Sons of Anarchy
The Girl with the Dragon Tattoo
Traffic
True Grit
Vampire Diaries

Hvorfor købe et Netflix abonnement?

Som du sikkert er klar over, så finder der rigtig mange online streaming tjenester på markedet. Faktisk findes der så mange streaming tjenester, at der er mange der ikke ved hvad forskellene er og hvorfor de skal vælge det ene fremfor det andet.

Herunder har vi skrevet et par grunde til at du skal vælge at købe et abonnement hos Netflix:

Netflix på alle platforme. Netflix er uden tvivl den streaming tjeneste som man kan se flest forskellige steder. Med et enkelt og billigt abonnement hos Netflix kan du så Netflix over alt – på din smartphone, computer, tablet, Playstation 3, Playstation 4, og på dit Apple TV.

Du kan med andre ord se Netflix lige der hvor du vil – uanset hvornår det er, og med hvem det er. Fantastisk, ikke?

Prisen på Netflix. Netflix har valgt at gøre det hele meget simpelt – og det gælder i den grad også prisen. Der er ikke en masse forvirrende priser og tilkøbspakker. Det er en pris – for alt. Du kan se alt det Netflix du overhovedet orker, i en hel måned – for et meget beskedent beløb. Hvis du ikke har haft et Netflix abonnement før kan du endda få en måneds gratis prøveperiode – uden at binde dig til noget som helst!

Hvorfor så ikke prøve Netflix, når det ikke koster noget i den første måned?

Udvalget. Der er ganske få streamingtjenester der har flere titler end Netflix – hvis der overhovedet er nogle. Det der kendetegner Netflix’ udvalg af film og serier, er at det er populære film og serier. Netflix har ikke premierefilm, men til gengæld har du alle de store amerikanske (og danske) film og serier. Der er desuden en hel ’kids’-sektion, hvor dine børn kan fordybe sig i mere end 1000 forskellige tegneserier og børnefilm.

Alt i alt er Netflix Danmark en komplet løsning, hvis du ønsker ubegrænset adgang til tusindevis af film og tv serier. Film og serier krydret med HD kvalitet gør at det bliver en oplevelse i biograf-klassen.