cookie

Se film på din Smartphone eller Tablet

Er du træt af, at være bundet til din computer, når du skal se dine favorit film på nettet? I så fald bør du læse med her, hvor vi vil kigge lidt nærmere på film-streaming tjenester på mobiltelefoner og tablets. Det kan således være til stor gene at være afhængig af computeren, da man typisk ikke har denne med sig i toget eller bussen, hvor en film eller et afsnit af din yndlingsserie ellers ville fungere perfekt som det perfekte tidsfordriv.

Heldigvis har filmudlejerne været opmærksomme på denne problemstilling, hvilket har medført at du i dag kan streame film og Tv-serier direkte på din Smartphone eller Tablet – på denne måde kan du altså have Viaplay, Netflix eller en helt tredje streaming-tjeneste med dig overalt!

Lej film online er mere populært end nogensinde før – derfor skal du naturligvis have filmene og Tv-serierne med dig overalt, så du kan se dem lige når det passer dig.

Skal man have internetforbindelse for at se film på mobilen?
Selvom streaming-tjenester er et forholdsvist nyt initiativ er der allerede blevet implementeret masser af nye funktioner, som gør servicen endnu bedre og mere behagelig for dig som forbruger. Blandt andet er det ikke længere nødvendigt at være online for at se filmene, da mange udbydere har valgt at man kan gemme filmene på sin enhed, således man slipper for at skulle være koblet på internettet. Dette er særdeles smart, især i forbindelse med fly-, bus- eller togturer, hvor man ikke nødvendigvis er garanteret den hurtigste internetforbindelse (eller en internetforbindelse overhovedet).

Dette gør sig også gældende for film og Tv-serier på mobiltelefoner og tablets, hvor man altså kan gemme udsendelserne på sin enhed og herefter se dem, når man har lyst. Hvis du skal på ferie sydpå er dette et suverænt tiltag, da du ellers skulle til lommerne og betale i dyre domme for data.

Hvilke mobiltelefoner og tablets kan kobles på?
Langt de fleste mobiltelefoner og tablets kan i dag kobles op med streaming-tjenester, der tilbyder denne ’mobile løsning’. Google Play tilbyder for eksempel Viaplay til Android telefoner – programmet findes som en App, der stort set giver de samme muligheder som programmet gør på computeren.

Herudover kan du naturligvis også se film på din tablet, hvilket selvsagt gør brugeroplevelsen bedre, da skærmen er større.

Hvis du ikke har den rette mobiltelefon endnu, så anbefaler vi at du kigger nærmere på dette udvalg af mobiltelefoner, hvor du nemt og hurtigt kan finde den billigste telefon, der stadig dækker dine behov. På denne måde kan du nemt komme i gang med at se film på nettet, eller i offline-tilstand, hvilket giver din hverdag et frisk pust.